Greenwall 2.0
Omschrijving

De Greenwall 2.0 - is de eerste en enige natuurlijke groenwand met een zeer hoge akoestische absorptie. Deze akoestische moswand is het definitieve bewijs dat duurzaamheid, design en uitstekende akoestische prestaties hand in hand kunnen gaan. Voel de groene stilte. De onderhoudsvrije groene wand is een stil sierraad aan elke wand.

Deze Greenwall is heeft een ondergrond van 9mm MDF paneel van 100% FSC hout met daarop een natuurlijk akoestische absorber van natuurvezel. Daarover heen decoreren we platmos, bolmos en een prachtig takje. Het mos is in Nederland geteeld en daarna duurzaam behandeld. Het mos is gebleekt, gepigmenteerd en brandwerend behandeld en de hele behandeling is ecologisch uitgevoerd.

Wij verlijmen met een speciaal ontwikkelde lijm, ook weer duurzaam, de diverse componenten aan elkaar tot een prachtige wand.

Je hoeft alleen de gewenste maatvoering aan te geven en wij zorgen voor de juiste panelen. Bij iedere bestelling ontvang je een overzicht van de genummerde panelen, zodat de panelen bij montage altijd naadloos passen.

absorptie 0,64

Een groene wand met een geweldige akoestiek

Het lijkt net of je in het bos aan het werk bent. Een betere, natuurlijke of rustige werkomgeving als dit kan ik me niet voorstellen, je werkt in het bos! 

Laat je verleiden door een prachtige groene wand zonder onderhoud. Alleen maar pluspunten.

Bijzondere details

De Greenwall 2.0 is opgebouwd uit een akoestische onderlaag van natuurvezel waardoor de absorptie heel goed is.

Mooi groen en een goede akoestiek.

Specificaties

Een paneel heeft standaard een afmeting van 80 x 80 cm. Elk paneel bestaat uit een bodemplaat 9 mm MDF (100 % FSC hout), natuurvezel en platmos, bolmos en takjes. De natuurvezel en de mos zijn verlijmd met speciale duurzame lijm waardoor de kans op uitvalt nihil is.

Natuurlijk gemaakte natuur

Akoestisch mos of Greenwall is een bonk natuur zonder onderhoud. Het blijft jaren prachtig in een ontvangstruimte, in de spreekkamer of in je kantoor.

In de praktijk

En natuurlijk een paar plaatjes om te laten zien hoe een Greenwall 2.0 er bij u uit kan zien.