Greenwall 1.0
Omschrijving

Greenwall 1.0 - de natuur in uw kantoor en met geluidabsorptie. Akoestische mospanelen zijn verlijmd op 9 mm MDF panelen en 100% FSC. Elk paneel kan aan de randen afgewerkt worden met extra mos zodat je de onderplaat niet ziet en de wand mooi naadloos aansluit.

De mospanelen zijn gemaakt van gedroogd rendiermos en behandeld met een ecologische vloeistof die de Greenwalls brandvertragend en stofafdrijvend maakt.

Het gevolg is een prachtige groene wand die een geweldige akoestiek oplevert. De Greenwall 1.0 panelen kunnen het beste op de wand verlijmd worden.

Greenwall 1.0 paneel met rendiermos

Groot voordeel is dat een Greenwall helemaal onderhoudsvrij is. Het enige wat het nodig heeft is liefde en aandacht. Het lijkt net een mens, zo natuurlijk is het.

Horeca innovation award 2011

We hebben voor de Greenwall 1.0 ook de Horecava Innovation Award gewonnen. Dus met recht Award Winning groene wand.

De voordelen van de Greenwall 1.0 zijn:

  • natuurlijke uitstraling.
  • de beste natuurlijke, akoestische oplossing: een AW-waarde van 0,96.
  • door een speciale behandeling B2-gecertificeerd en stofafstotend.
  • levenslange garantie bij normaal gebruik (niet bevochtigen en niet aanraken).

Greenwall 1.0 kunnen op elk formaat gemaakt worden met of zonder randafwerking.

absorptie 0,36

De natuurlijke wand die er ook nog oogverblindend uitziet..

De natuur in huis en een goede akoestiek. Het kan allemaal met de Greenwall 1.0. Het rendiermos is natuurlijk gebleekt en voorzien van pigmenten en natuurlijke stoffen dat de Greenwall brandvertragend maakt.

Bijzondere details

Het mos wordt geraapt onder toezicht van de Zweedse regering. Als het mos is geraapt, wordt het eerst gewassen, gebleekt en gedroogd. Daarna wordt de gedroogde mos gedompeld in natuurlijke pigmenten en mineralen. Vervolgens wordt het opnieuw gedroogd en verpakt voor de export. Dit alles gebeurt op een duurzame manier.

Greenwall 1.0 heeft een rustgevende en natuurlijke uitstraling en geeft een groen gevoel in de ruimte.

Specificaties

Elk Greenwall 1.0 paneel wordt door iemand met afstand tot de arbeidsmarkt gemaakt.

 

Een paneel heeft standaard een afmeting van 60 x 60 cm. Elk paneel bestaat uit een bodemplaat 9 mm MDF (100 % FSC hout) en akoestisch rendiermos. Het mos is verbonden met speciale nietjes aan het MDF waardoor de kans op uitvalt nihil is.

 

De Brigade stelt de set van Greenwall panelen samen en daarbij zorgen we voor de meest voordelige indeling.

 

Natuurlijk onderhoudsvrij

Akoestisch mos of Greenwall is een bonk natuur zonder onderhoud. Het blijft jaren prachtig in een ontvangstruimte, in de spreekkamer of in je kantoor. 

 

Het rendiermos kan op termijn verdrogen. Dan hoef je niets te doen. Het enige wat dit betekent is dat de luchtvochtigheid in de ruimte laag is. In geen geval de moswand vochtig maken of vernevelen. 

In de praktijk

En natuurlijk een paar plaatjes om te laten zien hoe een Greenwall er bij jou uit kan zien.